زمان و نحـوه ثبت نام، شرایط و مـدارک لازم برای پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال97

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در موسسه آموزش عالی توحید گلوگاه به اطلاع می رساندثبت نام از پذيرفته شدگان  به صورت حضوری انجام می گیرد خواهشمند است قبل از مراجعه و یا تماس با موسسه موارد زیر را رعایت فرمایید:

زمان شروع ثبت نام حضوری

روز شنبه مورخ 97/06/17 لغایت دوشنبه 97/06/19

ازساعت8 الی 14 میباشد.

شش (6) قطعه عكس 4*3 جديد رنگي يا سياه و سفيد (( رعايت حجاب اسلامي الزامي ميباشد . .))

• ·  اصل شناسنامه و سه برگ كپي از تمام صفحات آن (صفحه اول و دوم در یک برگ)
  • ·  اصل كارت ملي و يك برگ كپي (پشت و رو )
  • · مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید:

*کپی کارت پایان /معافیت خدمت

*معافیت تحصیلی کارشناسی ارشد

*لغو معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی

*برگه سبز اعزام به خدمت

• ·  اصل دانشنامه پايان تحصيلات دوره کارشناسی و تصویر آن
  • ·  ریزنمرات همراه با مهر و امضاء دوره کارشناسی و تصویر آن
  • ·  اصل دانشنامه پايان تحصيلات دوره کاردانی و تصویر آن
  • ·  ریزنمرات همراه با مهر و امضاء دوره کاردانی و تصویر آن

آن دسته از پذیرفته شدگانی که به هنگام ثبت نام و شرکت در آزمون دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 31/06/97  فارغ التحصیل می شوند ، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه 271 دفترچه پیوست  را در زمان ثبت نام ارائه نمایند.

• ·       آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه كليه واحدهاي درسي آنان تا 97/06/31 با موفقيت به اتمام برسد ولي زمان اعلام فراغت از تحصيل آنان به هر علت (به شرطي كه براي نيمسال اول سال تحصيلي 98-97 واحدي اخذ نكرده باشند و يا واحد درسي اخذ شده آنان به صورت معرفي به استاد باشد) تا تاريخ 97/09/30 باشد، مي‌توانند با ارائه گواهي مربوط به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.
  • معدل‌ ليسانس‌ پذيرفته‌ شده‌ بايد با معدلي‌ كه‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، و يا در مراحل بعد اصلاح نموده است، يكسان‌ باشد، بديهي است از ثبت‌نام قطعي آن دسته از داوطلباني كه داراي مغايرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرك آنان كمتر از معدل اعلام شده به اين سازمان باشد) خودداري خواهد شد.

مکان ثبت نام :

کیلومتر 3 جاده گلوگاه به بهشهر

موسسه غیرانتفاعی توحید گلوگاه

شماره تماس جهت پاسخگویی به سوالات : 09395128866

قابل توجه دانشجویان معماری

قابل توجه كليه دانشجويان معماری
تحویل پروژه درسهای  طرح1، طرح2، طرح 3 ، طرح 4 ، طرح 5 و پروژه
استاد موسوی  روز  یکشنبه  مورخ ۹۷۰۵۱۴  ساعت  11  در دانشگاه برگزار می گردد.

ضمنا فایل های مورد نیاز جهت تحویل را از طریق کانال دانشگاه دریافت نمایید .

تعطیلی تابستان

قابل توجه دانشجویان اساتید گرامی

موسسه از تاریخ 15 تیرماه تا 15 شهریور روزهای دوشنبه ساعت 7 صبح الی 13 دائر می باشد .

اطلاعیه مهم (مالی)

اطلاعیه مهم (کارت ورود به جلسه)

دانشجویان گرامی می توانید از تاریخ 10 خرداد  نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه از طریق سایت دانشگاه اقدام نمایید

تذکر 1: دانشجویانی که بدهی مالی دارند نمی توانند کارت ورود به جلسه دریافت نمایند بنابراین هر چه سریعتر نسبت به مانده بدهی خود اقدام نمایند . تا در زمان امتحان دچار مشکل نشوند

تذکر 2:  از دانشجویانی که کارت ورود به جلسه ندارند از حضور در جلسه امتحان ممانعت به عمل می آید .

روز مهندس

پنجم اسفند سالروز گرامیداشت خواجه نصیر طوسی و روز مهندس را گرامی میداریم و این روز را به همه فارغ التحصیلان رشته مهندسی چه مهندسین سابق و چه مهندسین جوان تبریک عرض می کنیم بطور حتم مهندسین رسالت عظیمی به عهده دارند و نقش آنها در کالبد فیزیکی شهرها و روستا هویدا و مشخص است و بالاتر از کالبد شهرها جان انسان ها نیز در گروه دقت عمل مهندسین جامعه می باشد اینجانب ضمن تبریک پنجم اسفند به مهندسین عزیز جامعه ، آرزوی توفیق روزافزون و بهبود شرایط جامعه از جهت ساخت و ساز و معماری نوین را دارم .
ارادتمند صفی اله فغان پور عزیزی

پیام تسلیت

جناب اقاي دكتر ميرزا گل تبار
رحلت نا بهنگام برادر مرحوم تان حاج محمدرضا را خدمت حضرتعالي و خانواده گرامي تسليت عرض ميكنم
از خداوند بزرگ براي ان مرحوم علو درجه و براي حضرتعالي و بازماندگان صبر طلب مينمايم
ارادتمند شما
صفي الله فغانپورعزيزي

اطلاعیه مهم

موسسه غیرانتفاعی توحید روز سه شنبه مورخ 3 بهمن و چهارشنبه 4 بهمن به دلیل پایان امتحانات و اماده شدن جهت شروع ترم جدید   تعطیل می باشد.

توجه : امتحان تربیت بدنی

قابل توجه كليه دانشجويان
امتحان پایان ترم درس تربیت بدنی 1 و 2  استاد یگانه  روز چهارشنبه مورخ 04/11/96 ساعت 15  در سالن ورزشی شهید سینه سپهر  برگزار می گردد.

امتحان پایان ترم درس تربیت بدنی 1 و2 (خانمها) استاد قاسمیان  روز  چهارشنبه مورخ 13/10/96  ساعت 12 در دانشگاه برگزار می گردد.

مباحث امتحان:
فصل ناهنجاریهای بدنی و حرکات اصلاحی – خودآزمایی جسمی و حرکتی

حذف درس

مهم

توجه                  توجه

به اطلاع كليه دانشجويان ميرساند

حضوردر كلاسهاي درس حتماً الزامی می باشد

زيرا 3 جلسه غيبت براي دانشجوياني كه تا كنون در كلاس شركت ننموده اند، به منزله حذف آن درس می باشد.

تذکر1 :آموزش هیچگونه مسئولیتی در قبال حذف دانشجویان بر عهده نمی گیرد .

تذکر 2: در صورت عدم حضور در کلاس به خانواده ها اطلاع داده می شود .

پرداخت شهریه

قابل توجه دانشجویان گرامی ، پرداخت شهریه به صورت علی الحساب می باشد . مبلغ نهایی بعد از انتخاب واحد مشخص می شود

© حق نشر موسسه آموزش عالی توحید گلوگاه.
استان مازندران -کیلومتر 3 جاده گلوگاه بهشهر
تلفن: 01134669911-14   ایمیل: info [at] ihetohid.ac.ir